Beschrijving

Het Ir. Lely Lyceum is een vooruitstrevende middelbare school in Amsterdam Zuidoost. De school vroeg ons of wij hen konden helpen met het ombouwen van de bestaande regeltechnische installaties. Het doel? Alle regelingen weer inzichtelijk maken en het ‘up to date’ krijgen van de installatie, zodat alles op orde is voor de toekomst.

Wat hebben we gedaan?

We kozen er samen met het Ir. Lely Lyceum voor om de bestaande WTB installatie te behouden en de regeltechnische installatie volledig om te bouwen. Dit met het doel om inzicht te krijgen in werken van de installatie en deze te optimaliseren.Om dit te realiseren vernieuwden we de DDC installatie en gebruikten daarbij de Distech EC-BOS-8 controller. Ook brachten we de hosting voor het gehele gebouw onder in ons datacenter

Hosting in ons datacenter

Het onderbrengen van de hosting in ons datacenter zorgt er enerzijds voor dat de gegevens van de school veilig zijn opgeslagen. Hierdoor hoeft de school zich nooit zorgen te maken over het vernieuwen van hardware en operating software updates.

Daarnaast is de informatie altijd up-to-date, worden back-ups automatisch uitgevoerd en geef het inzicht in het energieverbruik. Via ons energiedashboard kan de scholengemeenschap precies zien hoe elke installatiedeel ervoor staat. Zo weten zij waar ze eventueel kunnen besparen, optimaliseren of bijsturen.

Meer weten over hosting in ons datacenter?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om de hosting van jouw school of organisatie in ons datacenter onder te brengen? We informeren en adviseren je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Project Details

Gebouw Middelbare School
Eigenaar Ir. Lely Lyceum Amsterdam
DDC/GBS Distech Controls

(+31) 013 578 43 20
info@nordomatic.nl
Maa - Vrij 8.30 - 17.00
In het weekend gesloten
Ringbaan Noord 185
5046AB Tilburg