Beschrijving

De overstromingen van deze zomer hebben voor veel schade gezorgd. Zo ook bij het kantorencomplex van Vodafone in Maastricht, gelegen aan de Maas. De 3 regelkasten in de kelder van het hoofdkantoor waren volledig ondergelopen. Vodafone en Dophou schakelde onze hulp in om zo snel mogelijk weer op de been te zijn.

Wat hebben wij samen met Dophou gedaan?

Het was voor Vodafone vooral belangrijk om zo snel mogelijk weer ‘up-and-running’ te zijn. Ze wilden de schade zo snel mogelijk oplossen om weer verder te kunnen met hun werkzaamheden. Daarom ondernamen we snel actie.

Dophou heeft de veldapparatuur, pompen en bekabeling vervangen en Y-con heeft in eigen werkplaats 3 nieuwe regelkasten gebouwd. Mede omdat Y-con zelf haar kasten bouwt stonden deze, in vakantieperiode, binnen 3 weken op haar plaats. Gelukkig waren de nieuwe regelaars van Centraline op voorraad en snel leverbaar.

 

Heeft u ook een noodsituatie? Bel ons gerust.

We zijn blij dat we Vodafone na de overstroming konden helpen door hun kantoor uit te rusten met nieuwe regelkasten. Heeft u ook schade of een calamiteit aan regelkasten? We helpen je graag om alles weer in orde te krijgen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer vragen over Vodafone?

Neem dan een kijkje op de website van Vodafone: https://www.vodafone.nl/

 

Project Details

Gebouw Kantoor
Eigenaar Vodafone Ziggo
DDC/GBS Honeywell DDC

(+31) 013 578 43 20
info@nordomatic.nl
Maa - Vrij 8.30 - 17.00
In het weekend gesloten
Ringbaan Noord 185
5046AB Tilburg