Beschrijving

Webwinkel Bol.com timmert aan de weg met een nieuw distributiecentrum in Nieuwegein. Het warehouse is geopend om de aanvoer en bezorging van grote goederen goed af te handelen. Het pand moet voldoen aan het hoogste BREEAM Excellent duurzaamheidsniveau. Y-con is verantwoordelijk voor het installeren van alle regeltechnische installaties voor het retourcentrum.

Energieverbruik optimaliseren

Het nieuwe warehouse en retourcentrum komt in een oud distributiecentrum van de V&D. Het pand wordt omgebouwd voor Bol.com. Een van de uitgangspunten voor het nieuwe pand is het verlagen van de footprint binnen de logistieke keten. Om dat te realiseren heeft Bol.com als doel gesteld om het energieverbruik in het gebouw te optimaliseren. Y-con ondersteunt hierbij door het retourcentrum uit te rusten met de juiste installaties. We realiseren een systeem waarmee de temperatuur, verlichting, energiegebruik en ventilatie optimaal te bedienen zijn.

Energiebesparing

Door de verschillende energieverbruikers in een gebouw goed op elkaar af te stemmen kun je veel energie besparen. Wil je graag meer weten over onze aanpak voor het retourcentrum van Bol.com of ben je benieuwd naar andere projecten van Y-con? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Project Details

Gebouw Retourcentrum
Eigenaar Bol.com
DDC/GBS Saia Burgess Controls

(+31) 013 578 43 20
info@nordomatic.nl
Maa - Vrij 8.30 - 17.00
In het weekend gesloten
Ringbaan Noord 185
5046AB Tilburg